En kveld med gin, lidenskap og utsikt
.webp)
.webp)
– sammen med stig bareksten på Nodee Sky
Når en av Norges mest lidenskapelige håndverkere gjester Nodee Sky, vet du at kvelden blir noe helt utenom det vanlige.
Torsdag 25. september kl. 19:30 inviterer vi til en unik gin-takeover på Nodee Sky. Gin-gründer Stig Bareksten tar turen opp i høyden for å dele sin lidenskap for botanikk, håndverk og de smakene som har gjort Bareksten-gin internasjonalt anerkjent. Denne kvelden vil du få oppleve hvordan ekte lidenskap og nysgjerrighet blir til enestående smaksopplevelser – presentert av mannen bak flaskene selv.
Kvelden byr på en spesialkomponert 7-retters meny fra vårt kjøkken, skreddersydd til Barekstens ginunivers. Hver rett er nøye balansert mot drinkene som serveres, slik at du får oppleve samspillet mellom mat, smaker og historier – akkurat slik det er ment å nytes. Arrangementet starter klokken 19:30, og prisen for kvelden er 1490,– per person. Prisen inkluderer både drinkene og hele menyen.
Vi gleder oss til å ta deg imot – til noe godt i glasset, samtaler og en kveld du vil huske lenge!
LAKS TOSAZU
Laks sashimi servert med Nodee's signatur tosazusaus.
(S, F)
SASHIMI NEW STYLE
Sashimi med med hjemmelaget yuzu-dressing.
(S, E, F, SE)
ICE BEAR ROLL TEMACO
Rossini crispy temaco fylt med snøkrabbe.
(SK, E, SE, G, S, M)
CRISPY RICE TUNA TARTARE
Sprø riskaker toppet med spicy tunfisktartar og korianderkrem.
(F, SE, E, G, M, S)
NODEE DIM SUM BASKET
Moneybags, Gau Ji, Spring Roll
(S, SE, M, F, G)
GRILLET INDREFILET
Grillet indrefilet av okse, servert med yakiniku saus og søtpotet puré.
(M, SE, S)
DESSERT
Melkesjokolademousse med hjemmelaget vaniljeis og karamellisert popcorn
(M, E)